Toys2Play Verjaardagsbox

Ben je binnenkort jarig en wil je zeker weten dat je allemaal leuke cadeautjes krijgt? Vul dan je eigen verjaardagsbox bij Toys2Play Grave.

Hoe werkt het?

Kom 14 dagen voordat je je verjaardag viert naar Toys2Play Grave om je eigen verjaardagsbox te vullen met speelgoed uit onze winkel. Het is eigenlijk hetzelfde als een verlanglijstje, maar dan vééél leuker! Wie wil er nou niet zijn favoriete speelgoed uitkiezen? Onze medewerkers willen je graag helpen om jouw box zo goed mogelijk te vullen.
Wij doen 'jouw' cadeautjes in je eigen verjaardagsbox en zetten deze op een vaste plek in de winkel zodat je familie en vrienden de cadeautjes die hierin zitten makkelijk kunnen uitzoeken. Bovendien krijg je van ons een gratis setje van 10 uitnodigingskaarten voor je verjaardagsfeest. Verstuur deze kaarten op tijd naar je familie en vrienden, want daarop staat ook dat ze bij Toys2Play Grave een cadeautje uit jouw verjaardagsbox kunnen uitzoeken.

Wat zijn de voordelen?

  • Je krijgt altijd het cadeau dat je graag wilt hebben
  • Je familie en vrienden zijn snel klaar met uitzoeken en weten zeker dat je er enorm blij mee bent
  • Je krijgt nooit iets dubbel
  • Je krijgt een gratis set van 10 uitnodigingskaarten

Wat zijn de spelregels

Kom altijd met één van je ouders/verzorgers naar de winkel. Vraag altijd even of één van onze medewerkers je wil helpen. Kom ongeveer twee weken voor je verjaardagsfeest naar de winkel dan hebben je vriendjes/vriendinnetjes genoeg tijd om iets voor je uit te zoeken.


COOKIES INFORMATIE
Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bekijkt u voor meer informatie ons Privacy beleid. ×