Bij ons bespaard uw organisatie tijd en geld!

Wanneer u op zoek bent naar leuke cadeautjes voor bijvoorbeeld de Sinterklaasviering bij uw bedrijf, school of instelling, dan bent u bij Marskramer Grave aan het juiste adres. U kunt namelijk erg gemakkelijk uw bestelling plaatsen doordat wij het werk voor u uit handen nemen. In de afgelopen jaren is gebleken dat steeds meer bedrijven en instellingen bij Marskramer Grave hun bestellingen voor de sinterklaasviering komen plaatsen.

Hoe werkt het?

Tijdens de Sinterklaasperiode komen ieder jaar diverse Toys2Play folders uit. Aan de hand van deze folders laat u de medewerkers van uw bedrijf, school of instelling zelf cadeautjes uitzoeken binnen het door u afgesproken prijsniveau. De medewerkers vullen dit in op het bestelformulier (wat u onder aan deze pagina kunt vinden). Voor overleg over de datum en de aantrekkelijke voordelen kun u contact opnemen met Marskramer Grave via telefoonnummer (0486) 42 14 65 of het contactformulier.

Advies waar u wat aan heeft

In het najaar kunt u met het speelboek in de hand gemakkelijk zelf uw keuze maken. Maar voor een persoonlijk advies en nog veel meer keuze, bent u bij Marskramer Grave van harte welkom. Onze medewerkers helpen u graag met het maken van uw keuze.

Bent u geïnteresseerd, neem dan contact op met ons en dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

ONTDEK DE VOORDELEN!

  Klantvriendelijke medewerkers
  Uitgebreid assortiment
  Eenvoudig online bestellen
  Kant en klaar bestelformulier
  Gratis ingepakt
  Voorzien van naametiket
  Snelle levering
  Korting bij grote afname*
  Bezorging op uw adres
* Neem contact met ons op voor meer informatie
COOKIES INFORMATIE
Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bekijkt u voor meer informatie ons Privacy beleid. ×